В США опублікують невидані твори Гемінґвея

В США опублікують невидані твори Гемінґвея

Розповіді The Monument (Монумент) і Indian Country and the White Army (Країна індіанців і армія білих) були написані в 1950-х роках

Улітку 2019 року буде опубліковано дві невидані розповіді культового американського письменника та журналіста, лауреата Нобелівської премії із літератури Ернеста Гемінґвея.

Про це повідомляє Associated Press.

Розповіді The Monument (Монумент) і Indian Country and the White Army (Країна індіанців і армія білих) були написані в 1950-х роках.

Як розповів розпорядник літературної спадщини письменника Майкл Катакіс, ці твори увійдуть у перевидану книгу For Whom the Bell Tolls (По кому подзвін). Також видання доповниться опублікованою в серпні розповіддю A Room on the Garden Side (Кімната з видом на сад).

В 1956 році Ернест Гемінґвей написав п’ять оповідань, які були присвячені його участі у Другій світовій війні. Він вважав їх «досить шокуючими» і попросив свого видавця Чарльза Скрібнера опублікувати ці тексти після своєї смерті. Один із них Black Ass at the Crossroads (Чорний віслюк на перехресті) був опублікований кілька років тому.

Раніше повідомлялося, що Букерівську премію з літератури 2018 року здобула письменниця з Північної Ірландії Анна Бернс. Журі присудило їй нагороду і 50 тисяч фунтів стерлінгів призових за книгу Milkman (Молочник) про роман молодої дівчини з одруженим чоловіком у період конфлікту в Північній Ірландії, що відомий в історії під назвою Смута.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: