В Україні одночасно «замінували» кілька аеропортів

В Україні одночасно «замінували» кілька аеропортів

Правоохоронці обстежують аеропорти на предмет виявлення небезпечних предметів

Після повідомлення про замінування аеропорту «Київ» сьогодні о 16:16 до поліції надійшло повідомлення про замінування аеропорту «Вінниця».

Згодом у довідкову службу ВАТ «Міжнародний аеропорт «Одеса» надійшло телефонне повідомлення про те, що аеропорт заміновано.

О 17 годині невідомий повідомив про замінування аеропорту в Івано-Франківську.

Наразі поліція цих міст перекрила в’зди до аеропорту. Людей евакуювали. Правоохоронці обстежують приміщення на предмет виявлення небезпечних предметів.

Раніше повідомлялося, що у підрозділи Національної поліції України надійшло 13 повідомлень про замінування. Наголошується, що 11 повідомлень зареєстровано в місті Київ, ще по одному - у Львові та Херсоні.

«Об'єктами посягань у столиці називалися телеканал ICTV, центральний автовокзал, автовокзал «Дарниця», торгово-розважальні центри «Атмосфера», «Аладдін», «Комод», «Квадрат», Dream Town, універмаг «Україна» та станції !Либідська», «Святошин» і «Дніпро» Київського метрополітену, в місті Львів - Галицький районний суд, а в місті Херсон – міськрада», - заявив перший заступник голови НПУ В'ячеслав Аброськін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: