В зоні АТО загинув один військовослужбовець, сімох поранено – штаб

В зоні АТО загинув один військовослужбовець, сімох поранено – штаб

Взагалі за день у штабі АТО зафіксували 102 обстріли

Внаслідок бойових дій, що розгорнулися на Донбасі, 1 березня загинув один український військовий, ще семеро дістали поранення. Про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін в ефірі телеканала «112 Україна».

«Щодо втрат, на цю хвилину залишається один загиблий і семеро поранених», – повідомив Матюхін.

За інформацією речника прес-центру штабу АТО, станом на 22:00 бойовики 102 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. При цьому вони використовували заборонені Мінськими угодами артилерію калібру 152 мм і 122-мм міномети.

«Якщо говорити про Авдіївку, в принципі, обстріли не припиняються вже другу добу», – заявив Матюхін.

Він також додав, що загострення ситуації в зоні проведення антитерористичної операції може бути пов'язане із прибуттям чергового гуманітарного конвою.

«Хлопці, які другий рік на передовій, знають ці перші гумконвої, другі. Знову прийшов гумконвой – і така кількість обстрілів», – вважає представник прес-центру штабу АТО.

Він також висловив думку, що бойовики не припиняють обстріл у районі Донецької фільтрувальної станції, щоб прикрити результати своїх же обстрілів. На думку Матюхіна, можна лише сподіватися, що вдасться домогтися встановлення режиму тиші на цій ділянці лінії розмежування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: