Ватажки «ДНР» лякають мирних жителів «українськими диверсантами»

Ватажки «ДНР» лякають мирних жителів «українськими диверсантами»

Бойовики «ДНР»

Бойовики звернулися до жителів Донеччини з попередженням про диверсії, які нібито планують «українські диверсанти»

Керівництво самопроголошеної «ДНР» просить жителів міст і селищ, розташованих уздовж траси Донецьк – Кришталевий, «зберігати високу пильність». Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«МГБ ДНР» в рамках «боротьби з українськими ДРГ» звернулося до жителів міст і селищ, розташованих уздовж траси Донецьк - Кришталевий (колишній Красний Луч) (Макіївка, Харцизьк, Шахтарськ, Торез, Сніжне), з проханням «зберігати високу пильність», - йдеться в повідомленні.

За даними «ІС», керівництво бойовиків заявляє, що  «українські ССО, ГУР і СБУ спланували і проводитимуть на цій «дорозі життя» (основний маршрут перекидання автотранспортом «допомоги» з Росії до Донецька) масові диверсії і «провокації» проти об'єктів інфраструктури (мости, шляхопроводи, автозаправки, придорожні кафе, магазини і т.д.)».

У зверненні «МГБ ДНР» йдеться про «масове закидання українських ДРГ» останнім часом в дані райони.

Як повідомлялося, у зоні проведення АТО, порівняно із попередніми днями, майже вдвічі зросла кількість й інтенсивність обстрілів проросійськими бойовиками українських позицій, причому ворог усе частіше застосовує артилерію та інше заборонене Мінськими угодами озброєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: