Вбивство на Одещині: родичі підозрюваного розказали нові подробиці злочину

Вбивство на Одещині: родичі підозрюваного розказали нові подробиці злочину
od.npu.gov.ua

Родичі Дмитра Погорєлова вважають, що його міг спровокувати чоловік загиблої

Родичі підозрюваного у жорстокому вбивстві мешканки Овідіополя Ольги Журавльової та її дворічної доньки Марії вважають, що на страшний злочин Дмитра Погорєлова могли штовхнути складні відносини з чоловіком загиблої Олександром. Про це повідомляє «Думская».

За їх словами, Дмитро, дійсно, довгий час працював у Журавльова - возив на вантажівці пісок і щебінь. Але звільнився рік тому, причому зі скандалом.

«Він потрапив в ДТП на автівці господаря. Той зажадав компенсувати йому вартість авто, але у Дмитра не було грошей. Тоді Олександр пообіцяв забрати у нього будинок. Можливо, це стало поштовхом, після якого Дмитро зірвався », - розповіла родичка Погорєлова.

Нагадаємо, підозрюваного в скоєнні злочину, 31-річного овідіопольця Дмитра Погорєлова, який працював на чоловіка загиблої і був майже членом родини, затримали протягом доби в посадці під Овідіополем.

Чоловік заявив, що злочин скоїв через помсту. Убивши жінку і дитину, він мав намір на вантажівці приїхати до Одеси і зробити наїзд на натовп. «Хочу, щоб вся Одеса боялася», - нібито сказав підозрюваний поліцейським.

Нагадаємо, в Одеській області сьогодні вночі сталося ще одне подвійне вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: