«Великоднє перемир'я» на Донбасі: боєць ЗСУ отримав поранення

«Великоднє перемир'я» на Донбасі: боєць ЗСУ отримав поранення

Терористи ігнорують режим припинення вогню на Донбасі та продовжують стріляти

Бойовики терористичних організацій «Л-ДНР» знову зірвали домовленості щодо повного припинення вогню на період Великодніх свят. Від початку доби агресор здійснив 10 обстрілів позицій сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на Донбасі на сторінці у соцмережі Facebook.

«Зокрема на Донецькому напрямку з 82 мм міномету та стрілецької зброї обстріляні захисники Авдіївки. Крім цього, окупанти відкривали вогонь зі снайперської та стрілецької зброї поблизу Широкиного, Водяного та Шахти Бутівка. Також зі стрілецької зброї вогонь вівся по оборонцях Невельського та Павлополя», - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку противник застосував 82 мм міномети поблизу Луганського, випустивши по українських позиціях 14 мін. Також під гранатометний вогонь потрапили наші укріплення в районі населеного пункту Новоолександрівка.

Внаслідок обстрілів терористів один український військовослужбовець зазнав поранення. Його відправили до лікувального закладу.

Нагадаємо, 26 березня Тристороння контактна група в столиці Білорусі (Мінськ) домовилася про встановлення ще одного перемир'я з 30 березня.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу у зоні АТО втрат у лавах Збройних сил України немає. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: