«Віддамся в хороші руки»: У соцмережах обговорюють скандальну утриманку з «ДНР»

«Віддамся в хороші руки»: У соцмережах обговорюють скандальну утриманку з «ДНР»

Дівчина розмістила оголошення про пошук чоловіка-рятівника, який допоможе їй переїхати з окупованої території

Дівчина з «ДНР» стало черговою героїнею соціальних мереж. У групі в забороненої в Україні соціальної мережі «ВКонтакте» з промовистою назвою «Спонсори Утриманки Коханки Ескорт» вона розмістила оголошення про пошук чоловіка-рятівника, який допоможе їй переїхати з окупованої території.

«Шукаю чоловіка, який забере мене з «ДНР». Дасть притулок і допоможе вийти зі складної життєвої ситуації. Натомість зроблю все, щоб Ви не розчарувалися», – йдеться в оголошенні дівчини, яка прикріпила до повідомлення фотографії, на яких вона демонструє всі свої «сильні сторони».

Скріншот цього оголошення на своїй сторінці в Facebook розмістив блогер Антон Ходзе. До нього прикріплена нібито листування дівчини з «ДНР» і хлопця з «ЛНР», який пропонує її забрати.

21192425_10207180365467329_6064195395165750139_n

У коментарях користувачі висміяли цинічну «утриманку», готову на все, щоб покинути свою псевдореспубліку.

«Можна вивезти дівчину з «ДНР», але не можна вивезти «ДНР» з дівчини», «є безліч варіантів: Придністров’я, Абхазія, Південна Осетія, Нагірний Карабах...», «нехай погоджується на «ЛНР», там бігти ближче», «на позиціях здалася б. Готувати вміє?», «ще й носом крутить», «балувана Галя»,» Їй просто в «ЛНР» тільки за робочою візою можна. Вона не етнічний еленерець», – коментують користувачі.

1_07

2_04

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: