Відсторонений міський голова Миколаєва прокоментував самогубство керівника місцевого аеропорту

Відсторонений міський голова Миколаєва прокоментував самогубство керівника місцевого аеропорту
Владислав Волошин

Сенкевич виключає, що Волошина вбили

Відсторонений міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич не пов'язує можливі тендерні оборудки

«Зі ЗМІ знаю, що тендер, який виграла одна фірма, фактично виконувала інша.. Я в курсі історії про те, що один директор не підписував угоду із фірмою, яка виграла, призначили Волошина – він підписав, а потім розпорядженням міськадміністрації цей тендер був скасований. Чи стало це причиною трагічної загибелі героя? Для мене ці два факти не пов’язані», - зазначив він.

На зауваження «Главкома» про те, що попередник Волошина попався на спробі дати хабаря Олексію Савченку за те, щоб його зняли з цієї посади, Сенкевич відповів, що «у цій темі дуже багато запитань».

«Попередній керівник, знаходячись у скляній камері в залі суду, коли йому обирали запобіжних захід, відмовився співпрацювати зі слідством, доки ця справа не перейде до НАБУ. Але ж ніхто на це не звернув уваги», - сказав він.

«Я виключаю варіант вбивства, оскільки це відбулося вдома, з сім’єю. Це ще один дзвіночок того, що сьогодні Україні потрібно працювати не лише з оснащенням технікою, продуктами, амуніцією для армії, а й працювати над головами тих людей, які повертаються з АТО. У США давно вже працює департамент, яке працює з людьми, які пройшли війну», - додав Сенкевич.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: