Влада Туреччини вводить обов'язковий масковий режим

Влада Туреччини вводить обов'язковий масковий режим

По всій країні у громадських місцях маски будуть обов’язковими

Турецька влада посилила карантин у зв'язку зі стрімким зростанням кількості заражень коронавірусною інфекцією. Розпорядження було надіслано губернаторам усіх провінцій.

Про це повідомляє Gundem Kibris.

Таким чином, по всій країні у громадських місцях маски будуть обов’язковими. Крім того, забороняють перевезення стоячих пасажирів у міських автобусах, зокрема мікроавтобусах, якщо при цьому неможливо забезпечити дотримання дистанції. Таке обмеження для метро, трамваїв та більших автобусів регіони можуть визначати самостійно.

Також влада країни заборонила концерти у ресторанах, готелях та кафе після 00:00. Місцеву владу закликають посилити перевірку дотримання карантину на ринках, пляжах у закладах та інших громадських місцях.

Наредодні стало відомо, що в Ізраїлі в 40 містах вводять комендантську годину через пандеміюУ вечірній і нічний час у містах будуть закриті всі підприємства і магазини, крім життєво важливих. Продуктові магазини, аптеки і установи системи охорони здоров'я продовжать працювати.

Водночас Йорданія відкрила кордони для туристів із 43 країн. Жорсткий карантин в країні зберігався від початку пандемії у світі. 

Нагадаємо, що наприкінці серпня Париж ввів обов'язковий масковий режим на вулиці.

Разом з тим італійська поліція повідомила про напади на правоохоронців, які контролюють «масковий режим». Хвиля нападів відбулася незабаром після того, як поліція почала штрафувати на 400 євро людей, які не носять маски в громадських місцях просто неба у нічний час.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: