Яценюк подає до суду через фейк про 24 вілли у США

Яценюк подає до суду через фейк про 24 вілли у США
Арсеній Яценюк

За словами Яценюка, фейк про начебто придбані у США 24 вілли - це частина спеціальної операції проти України

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк подає позов у суд щодо неправдивої інформації про начебто придбання ним у Маямі (США) 24 вілл. Про це Яценюк написав на своїй сторінці в Facebook.

«Подаю позов у суд на провокатора, який опублікував «качку» про начебто придбання мною в Маямі 24-х вілл за мільйони доларів. Повний абсурд, скинутий на голови людям, замученим війною, непевністю і переживаннями, виснаженими постійними інформаційними атаками, а від того дуже вразливим - це давно оголошена війна не проти мене особисто, а проти кожного громадянина з метою дезорієнтації і втрати довіри у власну державу», - написав Яценюк.

За його словами, фейк про начебто придбані у США 24 вілли - це частина спеціальної операції проти України.

«З часів роботи на посаді прем’єр-міністра чітко знаю, як народжуються такі атаки і що є їхньою причиною. Щойно повернувся з Брюсселя, де мав надважливі зустрічі з європейськими партнерами, від позиції яких великою мірою залежить утримання світового антипутінського фронту і збереження та посилення санкцій проти Росії. Такі контакти відслідковують російські спецслужби», - пояснив Яценюк.

Він нагадав, що у Росії знають, що ці міжнародні зустрічі можуть принести багато безсонних ночей кремлівському керівництву, а тому за будь-яку ціну намагаються підірвати довіру Заходу до української дипломатії.

«Саме тому чергова брехня про мільйонну нерухомість шириться Інтернетом з такою швидкістю, а сьогодні-завтра буде підхоплена «Інтером» та іншими ЗМІ, які отримують команди з Москви, та п’ятою колоною», - резюмував екс-прем'єр.

Нагадаємо, що у деяких російських ЗМІ з посиланням на українську блогосферу з'явилася інформація про начебто купівлю колишнім прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком більше двох десятків вілл в американському штаті Флорида.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: