Яценюк з делегацією «Народного фронту» бере участь у Конгресі ЄНП

Яценюк з делегацією «Народного фронту» бере участь у Конгресі ЄНП
Логвинський, Семерак, Яценюк та Лубківський на Конгресі ЄНП

Серед питань, які обговорюють делегати, є тема України і підтримки нашої держави

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк бере учать у Конгресі Європейської народної партії, що відбуваєтся в Гельсінкі.

У складі делегації, зокрема, міністр екології та природних ресурсів України, представник «Народного фронту», Остап Семерак, заступник голови Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи, член фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський, заступник міністра закордонних справ України (2014) Данило Лубківський.

У своєму Facebook він повідомив, що серед питань, які обговорюють делегати, є також тема України і підтримки нашої держави.

«Ми вдячні за єдність ЄНП з нашим народом і водночас солідарні з нашими європейськими однодумцями у справі захисту спільних цінностей і принципів», - написав Арсеній Яценюк.

Представники «Народного фронту» традиційно беруть участь у Конгресах Європейської народної партії. Члени «Народного фронту» належать до фракції ЄНП у рамках Парламентської Асамблеї Ради Європи.

Попередній Конгрес ЄНП, в якому Арсеній Яценюк брав участь, відбувся у березні 2017 в Республіці Мальта.

Як повідомлялось, Європейська народна партія знову підтвердила свою підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, а також Грузії та Молдови, і заявила, що ніколи не визнає незаконної анексії Криму Росією, а також «засуджує окупацію грузинських районів Абхазії та Цхінвалі / Південної Осетії». Така заява міститься у Резолюції ЄНП, ухваленій на Конгресі ЄНП у Гельсінкі (Фінляндія), 7-8 листопада цього року. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: