Ярема відпочиває в розкішному бунгало в Дубаї - журналіст

Вартість номеру більше 2 тисяч доларів за добу

Журналіст Дмитро Гнап повідомляє, що екс-генпрокурор Віталій Ярема з родиною зараз відпочиває в Дубаї. Про Гнап написав на своїй сторінці в Facebook.
За його словам, кілька днів тому Ярема оселився в розкішному бунгало на березі моря в готелі «Jumeirah Dar al Masyaf». «Вартість його номеру трохи більше 2 тисяч доларів за добу. Напевне, пан Віталій днями вже повертатиметься додому. Бо, ще пару днів і він витратить на проживання в цих розкішних апартаментах весь свій річний задекларований дохід», - написав Гнап.


Нагадаємо, Віталій Ярема очолював Генпрокуратуру з червня 2014-го по лютий 2015-го. У 2014 році Ярема декларував заробітки на рівні 362 тис. грн., з яких зарплата становила 244 тис. Також Ярема декларував приймальню народного депутата у Києві площею 130 кв. м, ділянку 0,75 га, будинок 267 кв. м та великий гараж (134 кв. м), льох, сарай, літню кухню, спортзал, баню і альтанку.
У свою чергу дружина Яреми володіє квартирою по вул. Вєтрова, 23-а, площею 262 кв. м. у клубному будинку «Ботанік Парадиз», ринкова ціна якої коливалася у діапазоні 0,8-1,2 млн доларів. Також дружині Яреми належить, згідно з декларацією, заміський будинок, площею 287 кв. м.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: