За рік в Україні утилізували понад 30 тис. тонн небезпечних продуктів

За рік в Україні утилізували понад 30 тис. тонн небезпечних продуктів

Утилізація недоброякісної продукції відбувається на державних підприємствах, що входять до держпідприємства «Укрветсанзавод»

Протягом минулого року працівники Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів здійснили утилізацію близько 31 тис. т небезпечних продуктів. Про це повідомив директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Борис Кобаль, передає УНН.

За даними відомства, протягом минулого року в Україні інспектори Держпродспоживслужби не допустили до реалізації всього 31400,1 т небезпечної продукції тваринного походження, з яких 195,3 т направили на знезараження, близько 345 т були знешкоджені та 30860 т утилізовані.

У відомстві уточнили, що утилізація недоброякісної продукції відбувається на державних підприємствах, що входять до держпідприємства «Укрветсанзавод».

Крім того, протягом минулого року Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів попередила 63 випадки завезення в Україну небезпечних об’єктів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: