«За Росію до конца»: У Тернополі стався скандал з українськими копами через «Газманова»

«За Росію до конца»: У Тернополі стався скандал з українськими копами через «Газманова»

У одному із закладів Тернополя полісмени танцювали під російського Газманова

Тернопільські силовики, які «засвітилися» на відео танцюючими під пісню пропутінського російського співака Олега Газманова про «російських офіцерів», визнали в свою вину і відправляться служити в зону АТО на два місяці.

Про це сказав керівник ГУ Національної поліції України в Тернопільській області Олександр Богомол.

У одному із закладів Тернополя полісмени танцювали під російського Газманова, незважаючи на те, що офіційно його пісні у місті заборонені міською радою.

Про це повідомили очевидці, які перебували у закладі і зняли все на відео. За попередніми даними, танці під російські пісні влаштували представники тернопільських силових структур.

Також, як пише видання politerno.com.ua, російськими піснями справа у той вечір не обмежилась: були і бійки, і розбірки на вулиці, і з’ясування відносин з лайкою і нецензурщиною – увесь набір справжніх любителів російської культури.

«Дійсно неприємний випадок. За фактом неетичної поведінки співробітників поліції проводиться службове розслідування. За попередньою інформацією під час святкування дня народження одна з гостей замовила українську версію пісні, а коли почалася композиція, вийшов конфуз. Люди часом помиляються. Працівники, до речі є учасниками АТО, гідно не вийшли із ситуації і не вирішили конфлікт. Працівники зрозуміли свою помилку і 31.03.2018 разом зі зведеним загоном їдуть на два місяці в зону АТО для несення служби», – сказав він.

За фактом інциденту проводиться службове розслідування. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: