Загострення на Донбасі: майже півсотні обстрілів, сили АТО зазнали втрат

Загострення на Донбасі: майже півсотні обстрілів, сили АТО зазнали втрат
Бойовики на Донбасі

Епіцентром вогневого протистояння став донецький напрямок

За минулу добу бойовики 44 рази відкривали вогонь по українських позиціях в районі проведення АТО. Внаслідок ворожого вогню один український захисник загинув. Ще один воїн отримав бойову травму.

Про це йдеться у звіті прес-центру штабу АТО.

Зокрема на донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів агресор обстріляв оборонні укріплення ЗСУ в Опитному, Лебединському та Широкиному, а з мінометів 82 калібру й танку вів вогонь поблизу Пісків.

Також 82 мм міномети ворог застосував по оборонцях Талаківки, гранатомети різних систем по захисниках Авдіївки, Богданівки, Новотроїцького, Водяного, шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети по українських позиціях в районі Верхньоторецького та Павлополя.

З БМП окупанти вели вогонь по силах АТО поблизу Гнутового, а з стрілецької зброї неподалік шахти Бутівка, Кам’янки, Мар’їнки та Красногорівки. 

На луганському напрямку зафіксовано два обстріли українських позицій. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні позиції сил АТО в Новгородському, а з великокаліберних кулеметів поблизу Троїцького.

Нагадаємо, у суботу російсько-окупаційні війська здійснили 13 обстрілів позицій українських захисників. Внаслідок ворожого вогню жоден боєць ЗСУ не постраждав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: