Загроза урізання заробітних плат освітянам (прес-конференція)

Загроза урізання заробітних плат освітянам (прес-конференція)

На прес-конференції в «Главкомі» обговорюватимуться питання недофінансування освітньої галузі

Сьогодні, 31 жовтня, о 12:30 в прес-центрі «Главкома» відбудеться прес-конференція на тему: «Загроза урізання заробітних плат освітянам».

Запрошені гості: голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь; заступник директора з виховної роботи Печерської гімназії № 75 Артур Бабенко; голова ППОС, доцент кафедри обліку і оподаткування ДВНЗ «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана», заступник голови Центрального Комітету профспілки працівників освіти і науки України Ольга Чабанюк; вчитель історії спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 10 Дарницького району м. Київ Володимир Василюк.

На прес-конференції обговорюватимуться питання недофінансування освітньої галузі. Існує ризик скорочення 7000 педагогів або зменшення розміру заробітної плати шляхом невиплати надбавок за престижність педагогічної праці та складність і напруженість у роботі. У зв’язку з цим 1 листопада 2017 року освітяни столиці пікетуватимуть Кабінет міністрів України. Працівники закладів освіти Києва вийдуть на мирну громадську акцію протесту проти урізання урядом обсягів освітньої субвенції на заробітну плату в 2018 році. Організатори: Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України.

Дивіться пряму трансляцію прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: