Захарченко пригрозив підприємцям Донецька: будете скаржитись – буде ще гірше

Захарченко пригрозив підприємцям Донецька: будете скаржитись – буде ще гірше

«Податки ви будете платити»

Лідер бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що підприємцям Донецька буде гірше, якщо вони не припинять скаржитися на високі податки. Про це він сказав на прес-конференції журналістам, які його обслуговують.
Звертаючись до підприємців, Захарченко підкреслив, що вони зобов'язані платити гроші за можливість ввести товари на підконтрольну йому територію, а також сказав, що мітинги підприємців проти свавілля, що влаштовується «податковою ДНР», є протизаконними, оскільки розгойдують ситуацію зсередини.
«Ми вимагаємо від підприємців підтверджуючих документів на перетин кордону, на сплату митного збору. Припустимо, я привіз 10 футболок з України. Проїхав митницю і показав, що везу дві. Це називається контрабанда!» - заявив Захарченко.
Лідер бойовиків зізнався, що до війни займався комерційною діяльністю, але при цьому не платив податків до бюджету України. У той же час Захарченко підкреслив, що не допустить такого в «ДНР» і змусить людей платити податки, нав'язані бойовиками.
«Податкова як була, так і є, працювати вона буде. Податки ви будете платити. У кожному питанні потрібно розбиратися. У податковій є скринька довіри. Звертайтеся. Обіцяю кожному підприємцю справедливе рішення ваших запитань. Приходьте. Якщо будете скаржитися необгрунтовано, повірте, вердикт буде ще гірше!» - пригрозив лідер ДНР.
Нагадаємо, раніше в Донецьку і Макіївці відбулися протести підприємців, які скаржилися на непідйомні побори бойовиків і репресії з боку «податкової ДНР».

Джерело: Четверта влада

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: