Зеленський: ми пожинаємо плоди знущання над українською медичною системою (відеозвернення)

Зеленський: ми пожинаємо плоди знущання над українською медичною системою (відеозвернення)
Володимир Зеленський подякував лікарям за їхню мужність і витримку
Скріншот з відеозапису

Володимир Зеленський: влада намагається якомога оперативніше розв’язати проблеми, озвучені медиками у зверненнях

У традиційному відеозверненні Володимир Зеленський повідомив про те, що влада намагається якомога оперативніше розв’язати проблеми, озвучені медиками у зверненнях. 

«Так, триває робота над забезпеченням лікарів міста Монастириськ, екіпажів «швидкої» міста Дубна, розв’язуються проблеми Одеського обласного медцентру. Крім того, МОЗ уже видав наказ щодо виділення грошової надбавки за протидію коронавірусу працівникам екстреної медичної допомоги», - зазначив глава держави.

Також президент розповів про те, що завтра, 4 квітня, в межах двосторонньої взаємної допомоги до Італії вирушить українська медична група. Медики допоможуть італійським лікарям у боротьбі з пандемією, а за два тижні повернуться до України з цінним досвідом та знаннями.

До Італії відправиться бригада українських медиків для допомоги в боротьбі з пандемією Covid-19 і обміну досвідом. Частина лікарів буде визначена Міністерством охорони здоров'я України, частина - Міністерством внутрішніх справ.

«Ми пожинаємо плоди знущання над українською медичною системою усі попередні роки. І тому щоденно і цілодобово ми працюємо, щоб у наших медиків були усі необхідні засоби і обладнання.  Ми обов’язково все подолаємо. І в першу чергу самезавдяки вам, нашим лікарям, завдяки вашій мужності та витримці, і за все це я вкотре кажу вам «дякую», - зазначив президент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: