Вакарчук: Я – перша людина в Україні, яка добровільно відмовилася від влади

Вакарчук: Я – перша людина в Україні, яка добровільно відмовилася від влади
Святослав Вакарчук зустрівся зі студентами Києво-Могилянської академії

Святослава Вакарчука все частіше стали включати у президентські рейтинги, хоча сам він стверджує, що не має владних амбіцій

Найвідоміший рок-музикант України Святослав Вакарчук стверджує, що він – перша людина в нашій державі, яка добровільно відмовилася від влади. (Мається на увазі посада президента – Ред.) Про це Вакарчук заявив на зустрічі зі студентами Києво-Могилянської академії 4 квітня, повідомляє «Главком».

«Я можу пишатися тим, що свої 42 роки я прожив так, що мене можна включити до президентських рейтингів. Я прожив достойно, чесно, ніколи не прагнув влади. Я був першою людиною в Україні, яка добровільно відмовилася від влади. Тому вона мене не цікавить. У мене немає, не існує владних амбіцій», - сказав рок-музикант.

Тим же часом Вакарчук підкреслює, що застосовуватиме той спосіб для зміни країни, який буде найефективнішим для цього, «і ніхто його у цьому не зупинить».

Нагадаємо, нині співак навчається у Стенфордському університеті за Ukrainian Emerging Leaders Program (Програма підготовки нових українських лідерів). 

Читайте також матеріал «Главкома»: Святослав Вакарчук: Я змінюватиму країну, мене ніхто у цьому не зупинить

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: