ЗМІ: Порошенко намагається скупити українські телеканали

ЗМІ: Порошенко намагається скупити українські телеканали

В Адміністрації задумали створити медіа-холдинг, який об'єднав би під одним дахом три провідних телеканали новин

Останнім часом у ЗМІ з’явилися чутки про те, що Президент Петро Порошенко розпочав скуповувати медіа активи. Зокрема, йдеться про телеканали «112 Україна», NewsOne і «1+1», що нині належить Ігорю Коломойському, пише «Страна».

Ідеологом процесу, за даними інформованих джерел в адміністрації, виступає медіа-менеджер Дмитро Носиков. Останньому приписують ідею створення медіа-холдингу, який об'єднав би під одним президентської дахом три провідних телеканали новин - 5 канал (нині належить президенту), телеканал «112» і NewsOne (власник - опозиційний нардеп Євген Мураєв).

«Одного разу Порошенко попросив мене купити для нього телеканал «112 Україна», - заявив нардеп-утікач Олександр Онищенко, який зараз переховується від українських правоохоронців в Лондоні.

Як випливає з документа, «2 Сторона» (телеканал) повинна була забезпечити позитивне висвітлення суспільно-політичних подій в Україні в ефірі телеканалу «112 Україна».

a98d26da1bf26eeaf1a9f6b618d97de6

У той же час, переговори про покупку затягнулися через фінансові причини.

Інформація щодо можливої покупки президентом «1+1» поки не знаходить свого підтвердження. Переговори по «112» і по NewsOne тим часом тривають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: