ЗМІ: Стрілянина в Дніпрі сталася через борг брата адвоката Саакяна

ЗМІ: Стрілянина в Дніпрі сталася через борг брата адвоката Саакяна
Едмонд Саакян
Фото: Фейсбук Maksimus Troy

Четверо зловмисників, якіі напали на бійців АТО, перебувають у лікарні: один із них у важкому стані в реанімації, стан трьох - середньої важкості

Перестрілка у Дніпрі, в якій загинули двоє ветеранів АТО,  скоріш за все, сталася через гроші, а точніше - через борг брата адвоката і  волонтера Едмонда Саакяна. Про це повідомляє 112.ua з посиланням  на джерело в правоохоронних органах. 

«Перестрілка сталася через борг брата Саакяна. Він кудись вліз, у якісь «розбірки». Через борг і сталася стрілянина», - розповіло джерело в правоохоронних органах.

Стрілянина між двома групами чоловіків сталася у центрі Дніпра близько 20:00. Одна група чоловіків сиділа на літній терасі кафе, друга – під'їхала автомобілями й відкрила вогонь з автомата Калашникова. В результаті стрілянини загинув на місці Максим Іващук, колишній боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї бригади. Численні поранення дістав і ветеран АТО Олексій Вагнер, який служив у 20-му окремому батальйоні 93-ї мотопіхотної бригади і постраждав під час нападу «тітушок» 9 травня. За словами відповідального по лікарні ім. Мечникова Ярослава Медвежонка, Вагнера привезли в дуже важкому стані, з великою крововтратою. Він помер під час спроб надати йому медичну допомогу.

Поранено відомого у місті адвоката, захисника ветеранів АТО, які постраждали в сутичках 9 травня, Едмонда Саакяна. Брат Едмонда Едуард Саакян, який також був присутній на місці, поранень не дістав.

Імовірно, ветерани АТО відкрили вогонь у відповідь. Нападники втекли з місця події, але були затримані, коли звернулися по допомогу в лікарню.

Раніше  начальник кримінальної поліції Дніпропетровської області Олег Грозь повідомив, що перестрілка виникла на ґрунті «економічних інтересів».

За фактом смертельної стрілянини у Дніпрі розпочато кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство». Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Фото злочинців дивіться тут: Кривава стрілянина у Дніпрі: загиблі ветерани АТО служили у мотопіхотному батальйоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: