На Одещині викрито чоловіка, який забив знайомого до смерті

На Одещині викрито чоловіка, який забив знайомого до смерті

Чоловіка, який наніс потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до його загибелі, затримали працівники Усатівського відділення Біляївського відділу поліції

У нічний час до поліції зателефонував житель села Усатове та повідомив, що неподалік від дороги знайшов скривавленого чоловіка. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Усатівського відділення поліції та швидка допомога, але врятувати життя потерпілому лікарям не вдалося – він помер на шляху до медичного закладу.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції в Одеській області, повідомляє «Главком».

Встановлено, що напередодні до одного з відділень поліції Одеси звернувся 44-річний чоловік, який повідомив, що у нього викрали 7 тисяч гривень та наручний годинник  вартістю 150 тисяч гривень. Після написання заяви він повернувся до себе у хостел, де проживав разом з товаришами. Шляхом власного «розслідування» чоловік вирішив, що крадієм є один із них. Дочекавшись ночі, він запропонував «підозрюваному» покататися на машині околицями міста.

У с. Усатове чоловіки вийшли з машини і зловмисник почав бити приятеля, вимагаючи повернути «викрадене». Коли той перестав чинити опір, правопорушник залишив його біля дороги, а сам повернувся до хостелу, зібрав свої речі та поїхав геть.


За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисникові повідомлено про підозру у вчиненні вказаного правопорушення та обрано йому запобіжний захід – тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: