В Одесі пройшов фестиваль «Руде місто»

В Одесі пройшов фестиваль «Руде місто»

Біля пам'ятника Дюку близько сотні чоловік разом виконали сальсу, вручили герцогу де Рішельє помаранчеві кульки і встановили рекорд

Рудоволосих на Приморському бульварі зібрали на танцювальний флешмоб вивчати сальсу. Щоб легше було відрізнити учасників від перехожих, їм видали помаранчеві рукавички. А тим, хто хоче стати рудим, але має інший колір волосся, запропонували перуки. Саме так розпочався фестиваль «Руде місто» в Одесі.

Цьогоріч організатори спробували встановити рекорд - зібрати якомога більше рудих людей в одному місці. Представники Книги рекордів України ретельно перевірили кожного, і нарахували 83 учасники. До національного рекорду не вистачило всього 17 чоловік.

«Ми зафіксували не національний, але обласний рекорд. До національного не вистачило всього 17 чоловік. 83 людини рудих зібралися біля пам'ятника Дюку. Я кожного перевіряв, перуки піднімав, ходив біля Дюка, намагався знайти якомога більше рудих», - сказав представник національного реєстру рекордів України в Одеській області Дмитро Яицький.

Після встановлення рекорду учасники шикуються в колону і починають святкову ходу центром міста.

Фестиваль «Руде місто» проводять в Одесі вже третій рік поспіль. За традицією, з нього починається святкування Дня народження Одеси. Організатори кажуть, їхня головна мета - показати, що Одеса є столицею гумору.

«Збираючи людей на фестиваль ми хочемо їх позбавити від песимізму, поліпшити стан, ми хочемо об'єднати одеситів, гостей міста, незважаючи на їхні регігійні та політичні уподобання», - розповіла організатор фестивалю Наталія Делієва.

Завершився фестиваль колективною фотосесією в Міському саду і обіцянками встановити новий рудий рекорд уже наступного року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: