Одеські поліцейські показали, як борються з проституцією

Одеські поліцейські показали, як борються з проституцією

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, провели нічний рейд на центральних вулицях міста по виявленню та припиненню діяльності осіб, які надають послуги інтимного характеру за матеріальну винагороду

Правоохоронцями встановлено десятьох таких жінок, у віці від 19 до 40 років, які є уродженками Одеської та інших областей України. Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

Серед вказаних осіб були як ті, що раніше вже неодноразово притягалися до адміністративної відповідальності за подібну «працю», так і ті, що вийшли на «роботу» вперше.

З жінками проведена профілактично-роз’яснювальна бесіда про недопущення надання інтимних послуг за гроші та складено відносно них  протоколи за ст. 181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відповідно до санкції статті правопорушницям загрожує покарання у вигляді штрафу у розмірі від п’яти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян.


Шановні жителі Одеси та області!

У разі наявності інформації про осіб, які надають послуги сексуального характеру за винагородження, причетні до торгівлі людьми (з метою сексуальної чи трудової експлуатації) та нелегальної міграції, розповсюдження порнографії, звідництва та сутенерства (у тому числі, у комплексах відпочинку, нічних клубах, масажних салонах), просимо невідкладно звертатися до Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Одеській області чи повідомляти за телефоном (048)-779-48-86.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: