Олігархи та жебраки. Хресний хід Московської церкви: найяскравіші моменти (фоторепортаж)

Олігархи та жебраки. Хресний хід Московської церкви: найяскравіші моменти (фоторепортаж)
Хресний хід УПЦ МП в Києві, 27 липня 2018 року

1030-річчя Хрещення Київської Русі відсвяткувала Українська православна церква Московського патріархату

Сьогодні, 27 липня, в Києві тисячі паломників зібралася на молебень і хресний хід до 1030-річчя від дня хрещення Київської Русі-України, який проводить Українська православна церква Московського патріархату.

Паломники почали збиратися на Володимирській гірці об 11:00, сам же хресний хід розпочався о 13:30. Очолив його митрополит київський і всієї України Онуфрій.

Священнослужителі православних церков і віряни пройшли до Києво-Печерської лаври.

Варто зазначити, що під час заходу парафіянки УПЦ МП завзято співали релігійні пісні та палко вітали очільників Московської церкви, які брали участь в хресному ході.

Як повідомлялося, у зв'язку з хресними ходами 27 і 28 липня у Києві передбачено обмеження руху всіх видів транспортних засобів.

Наразі центр Києва паралізували затори.

На Хрещатику прохід пішоходам огородили парканом. Поліцейські обшукують людей, які проходять огорожу, ручним металошукачем і перевіряють вміст сумок.

27 і 28 липня правоохоронці та рятувальники працюватимуть у посиленому режимі. Вулиці патрулюватимуть групи фахівців вибухотехнічної служби, кінологів та слідчо-оперативні групи.

27 липня за порядком у столиці стежитимуть близько 5 тисяч поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України.

 Читайте також матеріал «Главкома»: Битва Хресних ходів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: