У Полтаві увімкнули новорічну ілюмінацію головної ялинки міста

У Полтаві увімкнули новорічну ілюмінацію головної ялинки міста
Фото: Юрій ІВАНОВ

Полтавці побачили, як працює новорічна ілюмінація

Вчора увімкнули ілюмінацію головної ялинки Полтави. Тестували освітлення.

Монтажні роботи ще тривають. Планують здати об'єкт до 17 грудня. А на свято Святого Миколай її урочисто відкриють.

Уся конструкція новорічної ялинки місту обійшлась у 6 млн грн. Про це днями розповів секретар міської ради Олександр Шамота.

Полтавцям ялинка вже встигла сподобатися. Її роздивляються, роблять селфі. Проте вважають, що таку суму можна було б на більш важливі проблеми в Полтаві витратити.

«Ялинка подобається. Але мені не віриться, що ця конструкція коштує 6 мільйонів гривень. Якщо це так, то краще направили б гроші до місцевих лікарень», - сказала Вікторія Шаламова.

«Це захмарна сума. Гроші з бюджету є куди направляти. У нас розбиті дороги. Також можна було допомогти незахищеним верствам населення. Я працюю в банку і ми зараз активно збираємо гроші для онкохворих дітей із Полтави»,— розповіла Людмила Грицай.

Електричну частину на конструкції ще монтують. Монтажник повідомив, що завтра повинні встановити композицію зі скульптурами оленів, Діда Мороза. Буде також інсталяція з фонтаном. Готовність об'єкту перевірятимуть у понеділок. А урочисте відкриття заплановане, як і минулоріч, в день Святого Миколая.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: