Prometheus та EnglishDom запускають безкоштовний онлайн-курс «Англійська для початківців»

Prometheus та EnglishDom запускають безкоштовний онлайн-курс «Англійська для початківців»
Викладач курсу Анна Петрик

«Англійська для початківців» – це 100 відео, 200 тестових тренувань та 750 слів

Онлайн-сервіс із вивчення англійської мови EnglishDom спільно з платформою масових відкритих онлайн-курсів Prometheus створили безкоштовний курс англійської для початківців, який доступний на платформі Prometheus.

Курс «Англійська для початківців» складається з 25-ти занять. Це короткі відеоуроки та тести на закріплення матеріалу. Програма розрахована на заняття по два уроки щотижня протягом трьох місяців. 

Курс підійде для людей, які вивчають англійську з нуля, знають до 100 слів та бажають опанувати базову граматику. Після його закінчення студент зможе розповідати про себе,  родину, погоду, гаджети, мандрівки, свята та традиції, а також ставити загальні запитання, читати і писати нескладні тексти. Щоб отримати сертифікат про здобуття рівня A1-A2 Elementary від платформи Prometheus, треба набрати відповідний сумарний бал, виконавши тести в усіх 25-ти уроках.

«Онлайн-курси англійської – один із найбільш популярних напрямків навчання на Prometheus, – зазначає співзасновник платформи Prometheus Іван Примаченко. –
До цього на платформі було розміщено вже сім курсів англійської різного рівня. Але слухачі постійно просили про курс «Англійська для початківців». І ми щиро радіємо, що завдяки ініціативі наших партнерів EnglishDom відтепер нашим слухачам буде доступний інтерактивний, цікавий, а також безкоштовний онлайн-курс англійської для новачків». 

«Англійська для початківців» – це 100 відео, 200 тестових тренувань та 750 слів, – розповідає співзасновник та CEO онлайн-школи англійської мови EnglishDom Максим Сундалов. – Ми вклали в цей курс десятирічний досвід наших методистів, застосувавши комунікативні методики Кембриджa й Оксфорда. У свою чергу платформа Prometheus надала експертизу зі створення масових відкритих онлайн-курсів. За статистикою нашого цифрового підручника, рівень Elementary – найзатребуваніший серед користувачів. Сподіваємось, курс надихатиме українців опанувати англійську та стане в нагоді школярам і освітнім установам, які зможуть інтегрувати його в навчальний процес та познайомитись із сучасними технологіями EdTech». 

Міжнародний рейтинг  EF EPI в 2019 р. за рівнем знання англійської мови поставив Україну на 49-те місце серед 100 країн світу. Це категорія «низький рівень», 4-та з 5-ти наявних. Найкраще англійську знають у країнах північної Європи – 1-е місце у  Нідерландів, 2-е у Швеції, 3-є у  Норвегії. Рейтинг складає сервіс EF, який надає онлайн-тестування англійської. Щороку тест проходять кілька мільйонів людей з усього світу, їхня сумарна оцінка стає оцінкою і їхньої країни. 

Prometheus – найбільша платформа онлайн-навчання в Україні з більш ніж 1 250 000 зареєстрованих слухачів і 120 курсами. Наша місія – зробити найкращу освіту доступною кожному в Україні. Для цього вже п’ять років ми співпрацюємо з усіма провідними університетами країни, а курси на платформі розміщують такі компанії та організації як Microsoft та EY, Київстар і Нова Пошта, ОБСЄ та ProZorro.

EnglishDom – онлайн-школа англійської мови і водночас продуктова IT-компанія, що надихає вивчити англійську за допомогою технологій і людської турботи та є одним із лідерів освітніх технологій EdTech у Східній Європі. Платформа EnglishDom включає в себе п’ять інноваційних сервісів для вивчення англійської мови, серед яких мобільні додатки та інтерактивний цифровий підручник. Загалом сервіс об'єднує понад 500 викладачів англійської мови та більш ніж 50 000 користувачів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: