Дружина репера Київстонера зізналася, як йому вдалося виїхати до США після вторгнення

Репер з дружиною
фото з відкритих джерел

Дружина музиканта каже, що в нього не український паспорт

Дружина репера та відеоблогера Kyivstoner (справжнє ім'я – Альберт Васильєв) розповіла, як йому вдалося виїхати з України через тиждень після повномасштабного вторгнення.  Наразі колишній учасник гурту «Гриби» з дружиною та сином живе у США.

Аліна Боул в інтерв'ю ютуб-каналу Олицька розповіла, що кордоні Київстонера впізнали прикордонники та почали шукати український паспорт.

«Стали шукати в речах і говорити: «Якщо ми знайдемо, ви нікуди не поїдете». Я кажу: «Не знайдете ви нічого», – згадує дружина репера. – У нас малий плаче, холодно, зима, а вони тримають на цих кордонах, ну сенс?! У результаті нормально ми виїхали, законно, за американським паспортом. Альберт – не громадянин України, тому у них не було жодних підстав затримувати його в країні».

Дружина репера також пожалілася блогерці Олицькій на хейт через виїзд чоловіка: «Дуже багато зірок-чоловіків, медійних особистостей, не медійних виїжджають і їм не так прилітає». На запитання, чому її чоловік не на фронті, відповіла: «Усім чим може, чим він може бути корисним, він допомагає. У нас не про те, щоб кожен свій донат, те, що ти зробив виставляти, щоб отримати загальне схвалення. Я вважаю, що це неправильно. Ми з особистої кишені допомагаємо військовим, дуже багато речей своїх продали. Альберт дуже багато грошей переказав ЗСУ, тим діткам, які залишилися без батьків, хто постраждав. Просто немає сенсу кричати про це в Інстаграм, щоб тобі сказали: «А, а ось тут ти молодець». Це ж не про це. Хто знає, той знає. Хто вдячний, той вдячний. Бог все бачить».

За словами Аліни Боул, найближчі кілька років вони не планують повертатися до України, бо зараз вона оформлює документи в США.    

Читайте також: Радниця Залужного та відома артистка зізналася, що її ексчоловік вступив до лав армії РФ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: