Футбольна асоціація Англії скоротить число своїх представників на Чемпіонаті світу-2018

Футбольна асоціація Англії скоротить число своїх представників на Чемпіонаті світу-2018

Мінімальна кількість представників англійської сторони буде на перших двох матчах команди в групі - зі збірними Тунісу і Панами

Футбольна асоціація Англії (FA) приєднається до уряду країни і королівської сім'ї в питанні бойкоту чемпіонату світу 2018 в Росії і не буде відправляти додатковий персонал.

Про це стверджує Daily Mail.

На мундіаль в РФ відправиться лише основний футбольний персонал. Єдиними винятками будуть виконавчий директор FA Мартін Гленн і голова організації Грег Клар.

Мінімальна кількість представників англійської сторони буде на перших двох матчах команди в групі - зі збірними Тунісу і Панами. На заключний матч групового етапу з командою Бельгії прибуде ще кілька представників збірної Англії.

ЧС-2018 пройде з 14 червня по 15 липня. Англія зіграє в Тунісом 18 червня в Волгограді, Панамою 24 червня в Нижньому Новгороді і Бельгією 28 червня в Калінінграді.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великої Британії підтвердила, що британські політики можуть не поїхати в Росію на Чемпіонат світу з футболу, якщо буде доведена причетність Москви до отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля.

Раніше повідомлялося, що радикальна організація російських «футбольних хуліганів» виступила з заявою, оголосивши «смертний вирок» всім уболівальникам Англії, якщо вони посміють вирушити на чемпіонат світу-2018 в Росії цього літа.

Раніше повідомлялося, що кількість українців, які можуть відвідати матчі Чемпіонату світу-2018 у Російській Федерації, збільшилася вдвічі після другого етапу продажу квитків, до 4140 вболівальників.

Нагадаємо, порівняння Володимира Путіна з Гітлером викликало справжню істерику в Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: