Чемпіонат світу-2018: Порівняння Путіна з Гітлером викликало в Росії справжню істерику

Чемпіонат світу-2018: Порівняння Путіна з Гітлером викликало в Росії справжню істерику
Марія Захарова. Фото: ТАСС

Представник МЗС РФ Марія Захарова скотилася до банальних образ в адресу міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона

Представник МЗС РФ Марія Захарова вкрай емоційно відреагувала на заяву міністра закордонних справ Бориса Джонсона по ситуації з Чемпіонатом світу-2018.

Порівняння Володимира Путіна з Гітлером викликало справжню істерику у російського дипломата.

«Будь-які подібні паралелі і порівняння нашої країни, що віддала мільйони життів в боротьбі з нацизмом, що воювала з ворогом на своїй території, а потім і звільняла Європу, неприйнятні в принципі і не гідні глави дипломатичного відомства європейської держави», - написала Захарова в себе в Facebook.

В кінці свого поста представниця російського МЗС скотилася до банальних образ.

«Якщо з отруєнням Скрипаля немає ніякої ясності через відмову Великої Британії надати інформацію, то по-іншому йдуть справи з Борисом Джонсоном: очевидно, що він отруєний отрутою ненависті і злоби, непрофесіоналізму і хамства», - зазначила Захарова.

Раніше повідомлялося, що футбольна асоціація Англії непокоїться за футболістів збірної, які приїдуть до Росії на Чемпіонат світу-2018, в зв'язку з отруєнням у Великобританії колишнього підполковника ГРУ Сергія Скрипаля, який працював на британську розвідку.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: