«Карпати» завершили зимові збори перемогою над грузинським клубом

«Карпати» завершили зимові збори перемогою над грузинським клубом
Фото ФК «Карпати»

Львів'яни обіграли команду «Самгуралі», не пропустивши жодного м'яча

Свій заключний спаринг на зимових зборах «леви» провели з представником другого грузинського дивізіону – командою «Самгуралі».

Голи Амбросія Чачуа та Мар’яна Шведа ще у першому таймі гарантували команді Олега Бойчишина перемогу з рахунком 2:0, інформує офіційний сайт «зелено-білих».

«Карпати» вийшли на матч у такому складі: Підківка, Нестеров, Лобай, Федецький, Гуцуляк, Кльоц, Чачуа, Ді Франко, Мякушко, Швед, Акулінін.

Грузини розпочали активніше, однак «Карпати» першими могли відкривати рахунок. Стартові хвилини, хоч і не були багатими на удари по воротах, втім запам’яталися жвавістю та високими швидкостями обох команд.

На екваторі першого тайму було організовано гол у ворота грузинської команди. Олексій Гуцуляк отримав м’яч у центрі поля, відпасував на Мякушка і миттєво отримав пас на хід від Сергія. Далі був прохід Гуцуляка лівим флангом, точний простріл у центр штрафного майданчика, де Чачуа знадобилося три дотики для того, щоб зупинити м’яч і відправити його обвідним ударом у кут воріт.

Остання атака «Карпат» у першій половині гри завершилася голом. Леонід Акулінін виграв боротьбу у центрі поля і відпасував на Шведа, який пройшов по правому флангу, прибрав суперника і з-за меж штрафного майданчика сильно пробив лівою у дальній кут.

По перерві команда з Цхалтубо почала діяти агресивніше і змістила гру на половину поля суперника.

На 60-й хвилині Іван Лобай помилився і зірвав атаку «Самгуралі» перед самим штрафним майданчиком, за що отримав пряму червону картку. Згідно з регламентом спарингу, Лобая відразу замінив Ніка Сандохадзе.

До завершення поєдинку команди не раз обмінювалися небезпечними випадами, проте до голів справа не дійшла.

До Львова «Карпати» прилетять у п’ятницю ввечері, а вже у неділю проведуть перший офіційний матч у 2018 році. О 14:00 розпочнеться протистояння «левів» і «Зорі» на стадіоні «Україна».

Нагадаємо, президент «Карпат», якого підозрюють у скоєнні смертельного ДТП, відвідав тренування львів'ян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: