Найкращими молодими футболістами серпня в Україні були визнані два форварди

Найкращими молодими футболістами серпня в Україні були визнані два форварди
Фото взяте з сайту zik.ua

Циганков склав повноваження, Супряга – зберіг

Перемогу у черговому щомісячному опитуванні проекту «Золотий Талант», який визначає найкращих молодих гравців України на підставі думки більше ніж 100 тренерів, експертів, відомих у минулому футболістів і профільних журналістів, оформили два нападники.

У серпні найсильнішими були визнані Мар'ян Швед з «Карпат» серед хлопців 1997-1998 років народження (категорія U-21) і Владислав Супряга з «Динамо» серед тих, хто народився в 1999 році і пізніше (категорія U-19).

Швед, який в останньому турі перед вересневої паузою в чемпіонаті України, забив два м'ячі у ворота «Динамо», відібрав звання найкращого у киянина Віктора Циганкова, який утримував його у себе з листопада 2017 року.

Динамівець посів друге місце. У топ-5, пристойно відставши від цього дуету, увійшли Олександр Піхальонок («Маріуполь»), Богдан Михайліченко та Олександр Тимчик (обидва – «Зоря»).

Супряга, навпаки, був визнаний найкращим серед гравців U-19 вдруге поспіль. Хоча і з невеликою перевагою, але динамівський новобранець випередив Владислава Вакулу («Маріуполь») і Євгенія Ісаєнка (молодіжна команда «Динамо»). Серйозніше відстали Данило Сухоручко («Арсенал») та Віталій Миколенко («Динамо»).

Нагадаємо, що за правилами проекту «Золотий Талант», щомісячні опитування – це тільки відбір до фінального етапу визначення найкращого гравця року. Для попадання у фінал потрібно хоча б раз опинитися в топ-5 місяця.

У категорії U-21 вже є 11 фіналістів, в категорії U-19 до фіналу пробилися 12 виконавців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: