Луческу перервав інтерв’ю в прямому ефірі після запитання про «Шахтар»

Луческу перервав інтерв’ю в прямому ефірі після запитання про «Шахтар»
Мірча Луческу тактично переграв Луїша Каштру
Фото з відкритих джерел

Тренер «Динамо» назвав чинники, які привели до перемоги «Динамо» над «гірниками»

Наставник «Динамо» Мірча Луческу не зміг стримати емоцій після запитання журналіста про «Шахтар», який його команда обіграла в 22 турі. Тренер лише сказав, що йому не легко і залишив мікст-зону.

Загалом Луческу залишився задоволений грою, в якій «Динамо» перемогло і для перемоги в чемпіонаті йому в чотирьох турах треба набрати три очки.

«Мені нелегко даються такі ігри і підготовка до них. Тому й немає емоцій, – сказав після перемоги Луческу. – Гра була рівною. Суперник добре контролював м'яч, весь час будував гру. Ми організовано діяли в обороні, закривали всі коридори, виходили на гравця, який володіє м'ячем і практично не дали «Шахтарю» створити жодного моменту.

Не було видовищної гри, і це нормально, коли вирішується дуже багато в цьому матчі. З одного боку була технічна команда з великими талантами, з іншого боку - дуже фізично потужна, організована, яка знає, що робити на полі і як захистити результат. Чемпіонат виграється за рахунок організації гри в обороні і переходу з оборони у швидкі атаки із взяттям воріт.

Тиск статусу поєдинку призвів до того, що хлопці помилялися. Було багато стресу через важливість цього матчу. Припускалися індивідуальних помилок – те, що мені не сподобалося, особливо виходи з оборони в атаку. Але результат мене порадував. Однак це не знімає важливість цієї перемоги, те, наскільки команда розумно зіграла і виконала мою установку».

«Динамо» перемогло «Шахтар» (1:0) і вже в наступному турі офіційно має оформити чемпіонство в грі з «Інгульцем».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: