Пантелєєва завершила виступ на Кубку світу з фехтування у Китаї за крок від медалі

Пантелєєва завершила виступ на Кубку світу з фехтування у Китаї за крок від медалі

Українська шпажистка поступилася у чвертьфіналі турніру

Українська шпажистка Ксенія Пантелєєва вперше потрапила до вісімки найсильніших на Кубку світу – на турнірі у китайському Сучжоу українка фінішувала на шостому місці.

У груповому раунді Пантелєєва зазнала лише однієї поразки та виграла п'ять поєдинків, інформує офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

У турі прямого вибування наша шпажистка спочатку обіграла росіянку Ірину Охотнікову з рахунком 15:12, а далі виграла одним уколом у румунки Ралукі Крістіни Сбаркії - 15:14.

В 1/16 фіналу Пантелєєва вибила з боротьби третій номер рейтингу FIE Еву Неліп з Польщі - 15:10, а у наступному турі розібралася з американкою Келлі Хьорлі, завершивши бій з рахунком 15:13 на свою користь.

Українка зупинилася за крок від п'єдесталу пошани, поступившись із мінімальним відставанням ще одній польці Магдалені Пекарській. Поєдинок закінчився з рахунком 15:14 на користь майбутньої володарки бронзи турніру.

В 1/32 фіналу також потрапили Олена Кривицька, Фейбі Бежура, Юлія Свистіль та Анфіса Почкалова, проте далі представниці збірної України пройти не змогли.

У командній першості українські шпажистки зупинилися на сьомій позиції. У стартовій зустрічі Кривицька, Бежура, Пантелєєва та Почкалова виграли у румунок з рахунком 45:37, але вже у наступному раунді не впоралися з кореянками, програвши одним уколом - 15:16.

У боротьбі за 5-8 місця українки завершували всі поєдинки з розривом в один укол. Спочатку наші фехтувальниці поступилися Німеччині з рахунком 43:44, а у наступному протистоянні перемогли Італію - 42:41.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: