Президент УАФ Павелко розкрив таємницю, коли на трибуни стадіонів повернуться вболівальники

Президент УАФ Павелко розкрив таємницю, коли на трибуни стадіонів повернуться вболівальники
Андрій Павелко каже, що останні дані МОЗ можуть змінити плати УАФ
Фото - ФФУ

Україна збирається піти за прикладом Польщі

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів про відправлену в Міністерство охорони здоров’я пропозицію щодо повернення матчів з глядачами.

«Ще 10 червня ми розраховували прийняти рішення, що глядачі повернуться через тур. На найближчий, 26-й тур ми хотіли надати додаткові 30 місць для журналістів, а вже через тур дати можливість нашим уболівальникам повернутися. Тому що так було б правильно.

У нас схожа ситуація з Польщею. Наскільки я пам'ятаю, Польща повертає уболівальників 17 червня. Тому якраз після повернення в Польщі ми планували дати можливість для 25% і у нас.

Це я вже таємниці розкриваю. Думаю, дати повернення уболівальників будуть трохи скоректовані. Начебто вже була стабілізація з коронавірусом, але з 10 червня спостерігається зовсім інша картина», - сказав Павелко.

Нагадаємо, що після виходу з карантину в українській Прем’єр-лізі зіграно вже два тури. Правда, не змогли наразі вийти на смарагдовий газон футболісти львівських «Карпат», у яких перед самим рестартом трапився спалах пандемії коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: