«Рішення про перенос Ігор-2020 уже прийнято», - член Міжнародного олімпійського комітету

«Рішення про перенос Ігор-2020 уже прийнято», - член Міжнародного олімпійського комітету
Офіційно звістку про перенос Олімпіади-2020 оголосять найближчим часом
Olympic.org

Офіційне оголошення повинне пролунати незабаром

Член Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Дік Паунд заявив, що рішення про перенесення Олімпіади-2020 вже прийнято.

Чиновника цитує USA Today.

«На підставі інформації, яка є у МОК, рішення про перенесення Ігор вже прийнято. Деталі поки не уточнено, але Олімпіада в Токіо не розпочнеться 24 липня, наскільки я знаю. Все буде відбуватися поетапно. Ми відкладемо Олімпіаду, а потім почнемо розбиратися з наслідками такого рішення, які вкрай масштабні», - зазначив Паунд, який є одним з найвпливовіших членів МОК.

Представник Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Марк Адамс натомість не став підтверджувати цю інформацію, але і не спростував її: «Як ми говорили напередодні, продовжуємо розглядати різні сценарії».

Олімпіада в Токіо запланована на 24 липня – 9 серпня. При цьому вже десять країн закликали МОК перенести Ігри через пандемію коронавірусу. Більше того, Канада та Австралія навіть відмовилися відпускати своїх спортсменів в Японію.

Тим часом, продовжує жити в паралельній реальності і Міністерство фінансів України, яке виділило на підготовку збірних до Олімпіади і Паралімпіади в Токіо в сумі 1,4 мільярда гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: