У Росії погрожують судом скандальному шанувальнику Путіна

У Росії погрожують судом скандальному шанувальнику Путіна
Конор Макгрегор
Фейсбук

Епатажна прес-конференція ірландського бійця ММА Конора Макгрегора викликала істерику в росіян

Відомий ірландський боєць ММА Конор Макгрегор спровокував черговий скандал. Цього разу в Москві.

У Росії бурхливу істерику викликали слова скандального бійця про Дагестан та дагестанців. Під час прес-конференції в Москві Макгрегор провокативно викликав на бій росіянина дагестанського походження Хабіба Нурмагомедова.

«Він б’ється лише з тими, кого може перемогти. Ми всі знаємо, хто такі дагестанці. Вони тікають та бояться. Хабіб такий самий», - передає слова Макгрегора Р-Спорт.

Пізніше під готелем, у якому зупинився ірландець, зібралося кілька десятків дагестанців, які хотіли розібратися з кривдником. Згодом з’явилися новини з коментарями юристів, у яких ті вбачають у висловлюваннях ірландського бійця склад кримінального злочину.

Це вже не перший візит Макгрегора до Москви. Минулого року він там зустрічався з російським диктатором Путіним, про симпатії до я кого потім розповідав.

Перед теперішнім візитом до Росії Макгрегор дав прес-конференцію в Києві на запрошення одного з букмекерських операторів російського походження. За непідтвердженою інформацією, наразі ірландець спільно з партнерською букмекерською компанією розгортають рекламну кампанію майбутнього бою проти Нурмагомедова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: