Український боєць: Так, я побував у нокдауні, але мав перемогти (відео резонансного бою)

Український боєць: Так, я побував у нокдауні, але мав перемогти (відео резонансного бою)
Володимир Матвійчук не вважає, що програв Маркісу Ґрандулісу
Управління спорту КОДА

Володимир Матвійчук певен, що судді прийняли не дуже фахове рішення

На вечорі боксу, який 23 березня відбувався у столиці Латвії Ризі зібралися близько шести тисяч прихильників боксу. Подивитися було на що – «Арена Рига» приймала десять поєдинків.

Рейтинговий бій в рамках вечора проводив зокрема українець Володимир Матвійчук. «Молодь проти досвіду» – так охрестив напередодні свій поєдинок Володимир. Матвійчук зустрічався з 18-річним латвійцем Маркісом Ґрандулісом.

Визначальним виявився нокдаун у другому раунді, в який Маркіс відправив нашого бійця. Хоч суперники пройшли весь шестираундовий шлях, судді одноголосно (57:55, 58:54, 58:55) віддали перемогу Ґрандулісу.

«Перший раз я спіймав п’ятою точкою канвас рингу, - самокритично оцінює свої дії Матвійчук. - Багато чого пролетіло в мене перед очима. Але я встояв і не дав себе зламати. Я піднявся і дав гідний бій. Я і мої близькі вважаємо, що незважаючи на нокдаун, я в цьому бою переміг. Я пройшов це випробування. А це і є головне в боксі і в житті - впав, піднявся, підняв руки і - вперед до своєї мети. Головне не піддатися на емоції критиків і не здати самого себе. Перемога над собою - це головна перемога. Тому далі буде. Дякую всім за підтримку!»

Не дивлячись на 36-річний вік, Матвійчук кар’єри завершувати не збирається і буде виходити на ринг і надалі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: