Воротар збірної України П'ятов: До наступних матчів у Лізі націй маємо підійти без ейфорії

Воротар збірної України П'ятов: До наступних матчів у Лізі націй маємо підійти без ейфорії
Андрій П'ятов. Фото Павла Кубанова

Андрій зауважив, що новий турнір цікавіший за просто товариські матчі

Голкіпер збірної України Андрій П'ятов підбив підсумки перших двох матчів національної команди у Лізі націй, у яких «синьо-жовті» перемогли Чехію (2:1) і Словаччину (1:0).

Голкіпер вважає, що команда добре підготувалася до матчів і ретельно вивчила всі сильні якості суперників, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«З Чехією ми грали від атаки і здобули своє. На мій погляд, ми перемогли цілком заслужено, команда виглядала добре, діяла збалансовано. У цьому у першу чергу заслуга тренерського штабу збірної», - сказав він.

«Що стосується зустрічі зі словаками, то вони також нас вивчали, бачили наш матч із чехами, наші сильні сторони. Тому з ними була більш тактична гра, не така яскрава. Зустрічалися приблизно рівні суперники з хорошими виконавцями, і виграв той, хто терпів і робив до кінця те, чого вимагав тренер», - додав воротар.

За словами П’ятова, до наступних матчів потрібно підходити без надмірної ейфорії, але щоб усі збірники були у позитивному настрої, перемагали, досягали результатів у своїх клубах.

«Ліга націй цікавіша за товариські матчі. Тим більше, що завдяки цьому турніру ми також можемо потрапити на чемпіонат Європи. Крім того, це короткий турнір, в якому кожна команда може проявити себе. Тому, звісно, це цікаво», - зауважив він.

«Очевидно, що тренер за той час, що провів із нами, зумів достукатися до гравців. Це, в першу чергу, його досягнення. У нас дуже технічні виконавці, які можуть і приймати, і розвертатися, і грати в кілька дотиків. Якщо вони стають більш розкутими та прислухаються до тренера, то не важко буде грати так із багатьма командами», - підсумував П’ятов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: