«Зоря» по-дитячому розгромно поступилася «Рапіду» в Лізі Європи

«Зоря» по-дитячому розгромно поступилася «Рапіду» в Лізі Європи
Луганський клуб ганебно зіграв у захисті
Фото з відкритих джерел

Команда Віктора Скрипника «привезла» собі три голи

Луганська «Зоря», яка в суперництві з віденським «Рапідом» вирішує, кому з них грати в Лізі Європи, а кому опуститися в Лігу конференцій, по-дитячому поступилася в першій грі двоматчевого протистояння. Український клуб володів територіальною перевагою, створив щонайменше п’ять моментів для взяття воріт господарів, а на виході отримав – 0:3. І всі три голи «Рапід» забив після дитячих помилок в захисті.

Розпочав цей аукціон щедрості капітан Шевченко. Микита, вибиваючи м’яч у поле, направив його в ноги нападнику господарів, і Фунтас відкрив рахунок. – 0:1.

Імереков махнув ногою повз м’яч, і Кара вискочив сам на сам з Шевченком і влучно пробив в дальній кут – 0:2.

Жуніньо втратив м’яч на фланзі – простріл на Грюлля і – 0:3.

В складі «Зорі» блискучі нагод для взяття воріт не використали Саядманеш (бив по порожніх воротах), Кабаєв (втритул влучив у воротаря), Громов (вихід два в одного), Саядманеш (з п’ятачка – вище воріт), Імереков (удар головою з 10 метрів), Шахаб (заплутався перед штрафним майданчиком і забув, що хотів зробити).

За створеними моментами «Зоря» переграла «Рапід», але через погану реалізацію практично втратила шанси на вихід до Ліги Європи.

Гра-відповідь – за тиждень у Запоріжжі.

Ліги Європи УЄФА. Кваліфікація. Плей-офф. Перший матч

«Рапід» Відень – «Зоря» – 3:0

Голи: Фунтас, 29, Кара, 78, Грюлль, 85

«Рапід» Відень: Штребінгер, Улльманн, Хофманн, Граймль, Стойковіч (Шик, 71), Грюлль, Граховац (Шустер, 79), Любічіч (Петрович, 79), Аразе (Кітагава, 79), Кара, Фунтас (Кнасмюлльнер, 60).

«Зоря»: Шевченко, Жуніньо, Імереков (Цвек, 83), Вернидуб, Фаворов, Назарина, Булеца (Крістіан, 83), Кабаєв (Хомченовський, 76), Кочергін, Громов (Шахаб, 64), Аллах’яр (Фрімпонг, 83).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: