Україна поступилась Туреччині у 1/8 фіналу чемпіонату Європи з баскетболу (відео)

Україна поступилась Туреччині у 1/8 фіналу чемпіонату Європи з баскетболу (відео)
Фото: ФБУ

Тепер українська збірна буде боротися за 9-16 місця

Збірна України з баскетболу U-20 поступилась Туреччині у 1/8 фіналу чемпіонату Європи.

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Збірна України не зуміла знайти протидію потужній грі Туреччини у першій половині. Усе розпочалось з ривка підопічних Серкана Ердогана 3:8, на який Вадим Пудзирей відреагував тайм-аутом.

У збірної України вже у дебюті гри намалювались проблеми в атаці, які відобразилися у 18% реалізації кидків з гри у стартовій чверті.

На жаль, у другій десятихвилинці перевага Туреччини лише збільшувалась. Турки домінували у трисекундній – наші суперники за половину набрали 26 очок з фарби, а центровий Берке Атар до 11 очок додав вісім підбирань, чотири з яких у чужій фарбі.

Знайшов свою гру у першій половині і інший лідер суперників Мухаймін Мустафа, який вже за першу половину набрав 13 балів. Наша команда, була у ролі наздоганяючих протягом усієї першої половини і в цілому поступилась більш габаритним туркам за усіка показниками і пропустивши за 20 хвилин гри неприпустимі 56 балів, отримала дефіцит у 35 очок ще до великої перерви.

Змінити щось у другій половині нашій команді не вдалося. Туреччина продовжувала домінувати і контролювати хід гри, довевши її до впевненої перемоги. Збірна України поступилась з рахунком 46:104 і тепер боротиметься за збереження місця у Дивізіоні А.

У першому матчі за 9-16 місця на чемпіонаті Європи команда Вадима Пудзирея зіграє проти команди, яка програє у парі Німеччина – Ісландія.

Чемпіонат Європи U-20

Дивізіон А. 1/8 фіналу

Туреччина U-20 – Україна U-20 46:104 (104:46 26:12, 30:9, 23:10, 25:15)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: