Світовий автовиробник випускатиме медичні маски

Світовий автовиробник випускатиме медичні маски
Fiat Chrysler Automobiles

Один з заводів Fiat Chrysler переобладнають під виробництво захисних медичних масок

Концерн Fiat Chrysler Automobiles (FCA) – один з найбільших виробників автомобілів в світі – почне випускати захисні маски. Представники концерну обіцяють, що в найближчі тижні обсяги виробництва повинні досягти одного мільйона масок на місяць.

Крім цього, FCA і Ferrari консультуються з італійським виробником апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ) Siare Engineering про можливість дворазового збільшення випуску пристроїв, які необхідні для лікування хворих з коронавірусом.

Це лише частина заходів, вжитих контролюючим FCA для боротьби з пандемією. Раніше компанія повідомила, що закупила 150 апаратів ШВЛ для медустанов Італії і готова надати Департаменту цивільного захисту безкоштовну допомогу в пошуку і транспортуванні медикаментів.

Крім того, прокатна фірма Leasys, що належить FCA, надасть італійському відділенню Червоного Хреста і некомерційній італійській волонтерській асоціації ANPAS безкоштовний доступ до власного парку з 300 автомобілів Fiat і Jeep, а також п'ять біоізольованих машин швидкої допомоги на базі фургона Ducato. Їх будуть використовувати для доставки їжі, ліків та перевезення літніх людей по всій країні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: