Тайванці випустили пристрій, який визначає якість овочів та фруктів (відео)

Тайванці випустили пристрій, який визначає якість овочів та фруктів (відео)
PureGO вміє визначати забрудненість овочів та фруктів
фото з відкритих джерел

Asus представив безконтактний лазерний аналізатор для овочів та фруктів

Тайванський виробник техніки Asus представив свій перший кухонний прилад. Новинка під назвою PureGO призначена для перевірки овочів і фруктів на наявність шкідливих речовин, повідомляє видання BizUa.

Компактний пристрій при зануренні у воду, в якій були промиті овочі або фрукти, визначає рівень розчинених в ній хімікатів і пестицидів за допомогою спеціального оптичного датчика.

Результат вимірювань він відображає як за допомогою кольорового LED-індикатора на корпусі, так і в мобільному додатку. При високому рівні забруднення користувачеві буде запропоновано більш ретельно промити продукти і повторити перевірку якості води.

Гаджет комплектується док-станцією для бездротової зарядки і оснащений модулем Bluetooth для передачі даних на смартфон. Додаток також дозволяє зберігати історію використання приладу і ділитися нею з друзями і близькими.

Заявлена автономність пристрою становить до 6 годин, а температурний діапазон води, в якій воно здатне коректно працювати — від +8 до +35 градусів за Цельсієм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: