Порошенко, екс-регіонал та росіяни разом добудовують Подільський міст

Порошенко, екс-регіонал та росіяни разом добудовують Подільський міст
Подільський міст

На будівництві Подільського мостового переходу (ПМП) використовують металоконструкції виробництва «Кузні на Рибальському» та російського ЗАТ «Воронежстальмост»

За словами директора генерального підрядника будівництва, компанії «Еко-Буд-Трейд» - наразі в проекті задіяні ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» (колишня «Ленінська Кузня») президента Петра Порошенка, ПАТ «Мостобуд» екс-регіонала Володимира Продівуса, а також ТОВ «БК «Адамант».

За даними Bihus.Info, за металоконструкції «Кузні на Рибальському» генпідрядник у червні-липні перерахував 150 млн грн. Водночас у липні-серпні «Кузня» перерахувала за матеріали та роботи по будівництву мосту:

17,40 млн грн - ТОВ «Мостобуд» (за будівництво, металоконструкції прогонових споруд Лівоповоротного з’їзду, а також за інженерний та технологічний супровід виготовлення  металоконструкцій метро на Рибальському півострові)

6,10 млн грн – ТОВ «Евромост» (в основному – за металоконструкції прогонових споруд Лівоповоротного з’їзду)

Основним власником ТОВ «Евромост» є російський ЗАТ «Воронежстальмост». Найбільший окремий пакет акцій останнього у розмірі 29% належить ВАТ «Мостостройиндустрия», основними акціонерами котрого, у свою чергу, є Російський фонд федерального майна, Міністерство майнових відносин РФ, Іван Кокота, Владімір Колгін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: