Мати загиблого героя розповіла, чим її шокував московський батюшка (відео)

Мати загиблого героя розповіла, чим її шокував московський батюшка (відео)
Священнослужитель образив жінку до глибини душі
скріншот з відео

Ганебний вчинок служителя церкви шокував громадськість

У Горішніх Плавнях вирує скандал, через дії священника Григорія зі Свято-Миколаївського собору (належить до московського патріархату). До нього підійшла матір загиблого українського захисника з проханням молитви про сина, але той заявив жінці, що йде «спецоперація», йдеться у сюжеті місцевого каналу.

Коли жінка сказала, що сина вбили на війні, священник її «виправив»: «Ви знаєте, що це не війна, а спецоперація?»

«Яка ж це спецоперація, коли моєму синові грудну клітку з танка пробили?», – ридає матір бійця. Ясна річ, що вона після цього пішла до іншої церкви.

Як відомо, РПЦ підтримує війну Росії проти України. Патріарх Кирило благословляв російських військових, які йшли на війну проти України. А на Уралі гундяєвські священники благословляли зброю, яку відправляли на війну до України.

Нагадаємо, Україна закликала Всесвітню раду церков запровадити обмеження проти Російської православної церкви.

30 серпня Кабінет міністрів України схвалив пропозиції щодо застосування персональних санкцій щодо очільника Російської православної церкви (РПЦ) патріарха Кирила та ще семи представників цієї церкви.

Наприкінці травня Верховна Рада проголосувала за постанову щодо запровадження санкцій проти патріарха Кирила. Санкції будуть введені на десять років та торкнуться також й інших ключових діячів РПЦ.

Читайте також: Чому санкції проти патріарха Кирила такі важливі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: