На вулицях Херсона люди розгорнули великий прапор (відео)

На вулицях Херсона люди розгорнули великий прапор (відео)
Сьогодні Україна офіційно повідомила про звільнення Херсона від окупантів
скріншот із відео

Жителі Херсона вийшли на вулиці, щоб відсвяткувати звільнення міста від окупантів

На головній вулиці Херсона жителі міста розгорнули величезний синьо-жовтий прапор. Відповідне відео з’явилося у соцмережах.

Люди також зустрічають українських визволителів з плакатами, на яких написано, що «Херсон чекав ЗСУ».

На вулицях Херсона люди розгорнули великий прапор (відео) фото 1

Як відомо, сьогодні, 11 листопада, міноборони України офіційно повідомило про звільнення Херсона від окупантів. Збройні сили України зайшли в Херсон. Шляхи відступу російських окупантів перебувають під вогневим контролем української армії.

Жителі Херсона вийшли на вулиці, аби зустріти українських військових та відсвяткувати звільнення. 

Тим часом, міністерство оборони країни-агресорки відзвітувало про втечу з Херсона. Рашисти описують свій вихід, як «перегрупування» військ, при цьому звітують, що втрат живої сили та техніки при відступі не мають.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що на Херсонському напрямку українські захисники з 1 жовтня відбили в окупантів територій площею до 1381 кв. км.

Згідно з повідомленням британської розвідки, відхід рашистів із Херсона був викликаний нездатністю підтримувати сили на західному березі Дніпра під ударами ЗСУ. Відступ триватиме кілька днів, протягом яких російські сили будуть особливо вразливими.

Міністр оборони США Ллойд Остін раніше зазначив, що українські захисники мають достатньо сил і засобів для відновлення контролю над територіями на правому березі ріки Дніпро, безпосередньо в місті Херсон.

Читайте також: Як Росія «перемагає» Україну. Три місяці брехні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: