Полковник поліції розповів, що Саакашвілі робив у нього вдома

Полковник поліції розповів, що Саакашвілі робив у нього вдома
Юрій Покиньборода

Юрій Покиньборода заявив, не виключає, що із ним «щось трапиться»

Екс-начальник обласного управління Національної поліції у Луганської області Юрій Покиньборода заявив, що після затримання у його помешканні колишнього президента Грузії, лідера «Руху нових сил» він побоюється за своє життя. Відповідне відеозвернення він опублікував у Facebook.

За його словами, він «не підставляв Мішу» (очевидно мається на увазі, що він не розголошував місцеперебування Саакашвілі – ред.).

«Мене хочуть підставити, зробити з мене винуватого в його арешті, для того, щоб відвести увагу від агентів, або зрадників, які зрадили Мишу в цій ситуації», - сказав він.

«Якщо зі мною щось трапиться, значить, я вийшов на правильну фінішну пряму», - додав Покиньборода, зазначивши, що розпочинає «власне розслідування».

Відставний поліцейський розповів, що Саакашвілі опинився у його квартирі, бо тому «потрібна була елементарна медична допомога».

«У нас не було часу роздумувати, куди його відвезти. В лікарню ми не могли його відвезти. Ми привезли його додому, і тут йому надавалася медична допомога. Так вийшло, що ми не змогли до кінця зберегти цю таємницю, бо був певний ряд людей, які знали, що він тут», - пояснив Покиньборода.

Як повідомлялося, полковник поліції Юрій Покиньборода, у квартирі якого був затриманий екс-президент Грузії, лідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі, не є діючим співробітником Національної поліції.

Нагадаємо, ввечері 8 грудня лідера партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі затримали.

В поліції повідомили, що затримання проводилося в Солом’янському районі м. Києва. 

Затримання сталося на квартирі діючого співробітника поліції.

За словами генерального прокурора Юрія Луценка Саакашвілі помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Затриманий екс-очільник Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив про початок голодування.

Раніше повідомлялося, що допит затриманого Михайла Саакашвілі (лідер «Руху нових сил»), який тривав в присутності його адвокатів, завершено.

Прокурори готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту із носінням електронного браслету.

Колишній начальник поліції Луганської області Юрій Покиньборода підтвердив, що лідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі був затриманий у нього вдома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: