Грузини вигнали туристів з автобуса за вигук «Слава Росії» (відео)

Грузини вигнали туристів з автобуса за вигук «Слава Росії» (відео)
Прихильників Путіна більше ніхто не поважає
скріншот з відео

Громадяни Казахстану забули, що Грузія теж постраждала від російської агресії

Трьох російськомовних туристів із Казахстану зі скандалом вигнали з автобуса в Грузії за проросійське висловлювання. Відео інциденту поширили місцеві Telegram-канали.

Початок конфлікту не було знято на відео, проте оператор згадав, що сварка з пасажирами почалася через озвучене ними гасло «Слава Росії». У відповідь на це грузинські пасажири російською попросили туристів «заткнутися» та «вимітатися до своєї Росії». Крім цього, люди в автобусі почали наполягати, що подібне гасло не повинно звучати на території Грузії. Російськомовна жінка відповіла, що вона з сім'єю не має жодного відношення до Росії, оскільки вони приїхали на відпочинок із Казахстану.

Словесна суперечка набула такого оберту, що водій зупинив автобус та наказав трьом туристам вийти з транспортного засобу.

«Нікому ви не потрібні – ні в Європі, ні в Америці, ні в Грузії. Забирайте всіх таких гнилих росіян!» – журилася пасажирка автобуса. Російськомовні пасажири вийшли з автомобіля під нецензурну лайку та гасло «Слава Україні», і самі у відповідь показали нецензурний жест на камеру.

Нагадаємо, 2 вересня поблизу єгипетського курорту Айн-Сохна сталася смертельна ДТП за участі автобуса з туристами, які прямували до аквапарку Ель-Галалу. Вісім пасажирів туристичного автобуса загинули, ще 38 зазнали поранень.

Також наприкінці серпня в Туреччині упав в урвище туристичний автобус, який прямував до міста Муданья прибережної провінції Бурса – у результаті п’ятеро людей загинули, а ще 38 зазнали поранень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: