На поліпшення доріг на Вінниччині виділили кругленьку суму

На поліпшення доріг на Вінниччині виділили кругленьку суму

Вінницька митниця перерахувала 208,7 млн.грн

За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського ці кошти, у рамках митного експерименту, завдяки перевиконанню доведених індикативних показників доходів загального фонду Державного бюджету України, вже вдалось спрямувати з початку року на розвиток доріг загального користування, що пролягають у Вінницькій області.

Про це інформує прес-служба Вінницької ОДА, повідомляє «Главком».

Посадовець додає, що за півроку сума перерахованих коштів на ці цілі, зросла більш ніж утроє. Адже станом на 15 травня 2017 року 50% від перевиконання, спрямованих на здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування Вінниччини, сумарно наближались до позначки 65 млн.грн.

Нагадаємо, що відповідно до Постанови КМ України від 16.09.2015 №726 «Про проведення експерименту з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування в усіх областях та м. Києві, а також дорожньої інфраструктури» 50% від перевиконання індикативів з митних надходжень до бюджету, спрямовується на здійснення цих заходів.

Отож, як підсумовує Руслан Осмоловський, розвиток, реконструкція та осучаснення автомобільних доріг загального користування області залежить тепер і від якісної роботи вінницьких митників. Оскільки разом з тими грошима, які виділялися безпосередньо на ремонт доріг регіону, кошти, перераховані завдяки їхнім зусиллям до спеціального фонду Вінницького обласного бюджету, дають сьогодні можливість робити дороги Вінниччини кращими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: