У Вінниці розгорнуть додаткову лікарню для хворих на Covid-19

У Вінниці розгорнуть додаткову лікарню для хворих на Covid-19

Завантаженість ліжок в медзакладах області одна з найбільши

У 7 регіонах України розгорнуть додаткові лікарні для надання допомоги хворим на коронавірус. До переліку ввійшла Вінниччина. 

Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров'я України. 

За рішенням комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в семи регіонах України введуть додаткові лікарні для надання допомоги хворим з коронавірусною хворобою. До переліку увійшла Вінницька область. 

«Наразі регіони звітують не лише про кількість хворих на ліжках, але й про кількість хворих з підозрою на коронавірусну хворобу. Ми бачимо значне збільшення завантаженості ліжок у семи регіонах країни. До них віднесені місто Київ, Вінницька, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Тернопільська та Рівненська області», - повідомив заступник Міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Також заступник Міністра повідомив, що на прохання МОЗ всі органи місцевого самоврядування мають забезпечити мінімум 80% ліжок підведенням кисню, оскільки киснева терапія є одним з ефективних засобів лікування Covid-19.

Станом на 20 серпня в Україні виявили рекордну кількість нових випадків коронавірусу, за минулу добу заразились ще 2 134 людей. За весь час в Україні коронавірусне захворювання виявили у 98 537 людей. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: